✅ Bij Audrey Hepburn thuis - Luca Dotti (16-Apr) - Boek Downloaden op e-reader

Bij Audrey Hepburn thuis
Boektitel : Bij Audrey Hepburn thuis
ISBN: 9789021562452
Totaal Pagina's : 256 pagina's
Jaar : 16-Apr
Categorie : Kookboeken, Media & Entertainment, Media & Entertainment
Uitgever : Kosmos Uitgevers
Taal: Nederlands

Ik heb dit boek voor moederdag gegeven aan mijn moeder n oma (en een beetje aan mezelf) en ze waren er allemaal super blij mee. Het boek ziet er uit alsof het zo ook 50 zou kunnen kosten dus de prijs-kwaliteitsverhouding is prma in orde. Het boek is mooi afgewerkt en een fijne mix tussen Audrey's leven en (ietwat) simpele Italiaanse gerechten. Zeker een aanrader!

Dit boek is niet alleen een kookboek maar het bevat ook verhalen over Audrey's leven achter de schermen. Je leert veel meer over Audrey en haar gezinsleven. Naast dat staan er prachtige foto's in en zijn de recepten ook heerlijk. Je bent echt bij Audrey thuis

Het is een mooi boek met leuke verhalen en geweldige recepten. Kwalitatief erg goed zeker voor deze prijs

Bij Audrey thuis biedt een unieke kijk in het leven van een van 's werelds meest iconische filmsterren. Luca Dotti de zoon van Audrey Hepburn verzamelde in dit prachtige persoonlijke kookboek herinneringen brieven tekeningen en heel veel foto's. Waaronder meer dan 250 nooit eerder gepubliceerde privfoto's. En natuurlijk bevat Bij Audrey thuis haar favoriete recepten: chocoladecake met slagroom de gerechten uit eigen moestuin het lievelingsgerecht van modeontwerper Givenchy en de pasta met ketchup die favoriet was bij haar kinderen. Een uniek kook- en kijkboek en een musthave voor Hepburn-fans.

Best Seller: