πŸ‘ De hand van Van Gaal - Hugo Logtenberg (mei 2018) - Boek Downloaden op e-reader

De hand van Van Gaal
Boektitel : De hand van Van Gaal
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 255 pagina's
Jaar : mei 2018
Categorie : Boeken, Voetbal, Sportbiografien
Uitgever : Prometheus
Taal: Nederlands

Wat een fantastisch boek over deze bijzondere man. Je komt weer helemaal in de ban van het voor Nederland zo goed verlopen WK. De aanloop hoe we daar gekomen zijn is heerlijk beschreven met veel details en bijzondere uitspraken van direct betrokkenen. Je leest het achter elkaar uit. Echt een aanrader!

Boek is goed geschreven en leest heel fijn weg. De schrijver neemt je vanaf de eerste pagina mee in het WK-avontuur van Van Gaal. Hij geeft veel leuke inzichten in het proces dat hij heeft doorlopen. Dikke aanrader!

Wat een geweldig boek! Ik heb het hele WK van 2014 weer opnieuw beleefd tijdens het lezen. Het boek is heel prettig geschreven en leest lekker weg. En het blijft nog steeds een wonder dat Louis van Gaal een derde plaats op het WK wist te halen met een selectie die niet top was. Dit boek beschrijft deels waardoor dit wel mogelijk was. Het is bijna een handleiding voor zijn opvolgers. Voor de Van Gaal bewonderaars een bevestiging van zijn kracht voor de haters een boek dat ze aan het denken zal zetten. Eeuwig zonde dat Hiddink Blind en Advocaat niet in staat waren een zelfde kunststukje te leveren.

Arrogant niet realistisch of zelfs van God los. Sinds Louis van Gaal coach is wijzen critici naar hun voorhoofd als hij zijn ambities uitspreekt. Of het nou om Ajax Barcelona AZ Bayern Mnchen het Nederlands elftal of Manchester United gaat altijd is er het verwijt van zelfoverschatting. Toch lukt het de bezeten Van Gaal vaak het onhaalbare te realiseren. Met een kansloos geacht team won Oranje in 2014 op het wereldkampioenschap in Brazili brons. Hoe groot was Van Gaals aandeel in dat succes? Hoe werd zijn hand zichtbaar tijdens de laatste hoogmis van het internationale voetbal waar Oranje actief was? Voor De hand van Van Gaal sprak journalist Hugo Logtenberg uitgebreid met de technische staf van het Nederlands elftal uit 2014 spelers tal van andere directbetrokkenen en Louis van Gaal zelf. Het resultaat is een unieke inkijk in de werkwijze van deze markante en succesvolle coach die waar hij ook komt weerstand en bewondering oproept. Toon meer

Best Seller: