πŸ“š Indra Devi. De vrouw die yoga naar het westen bracht: een biografie - Michelle Goldberg (juni 2016) - Boek Downloaden Gratis

Indra Devi. De vrouw die yoga naar het westen bracht: een biografie
Boektitel : Indra Devi. De vrouw die yoga naar het westen bracht: een biografie
ISBN: 9789045030968
Totaal Pagina's : 352 pagina's
Jaar : juni 2016
Categorie : Vrouwen & Meisjes, Esoterische religies, Biografien & Waargebeurd
Uitgever : Atlas Contact
Taal: Nederlands

Goede biografie gebaseerd op stevige research. Geplaatst in de historische context van de 20e eeuw. Geschreven door een journaliste niet zeer literair maar een levensverhaal dat van het begin tot einde boeit o.a. door de relevantie van de ontwikkeling van yoga en de ontmoeting met belangrijke en bekende figuren zoals Krishnamurti Nehru Gloria Swanson Sai Baba enz.

Leuk yogaboek

Leuk yogaboek

Indra Devi (1899-2002) bekend als 'de first lady van yoga' was een onafhankelijke powervrouw avant la lettre. Dat yoga tegenwoordig overal in het Westen wordt beoefend hebben we aan haar te danken. Deze biografie volgt Devi's onwaarschijnlijke leven door vele landen historische gebeurtenissen twee huwelijken en Hollywoodroem in de jaren vijftig toen ze yogales gaf aan de grootste sterren en er zo voor zorgde dat yoga ook daar razend populair werd. Michelle Goldberg tekent haar levensverhaal met veel oog voor detail op en schrijft daarmee ook een geschiedenis van het yoga in het Westen. Indra Devi is een fascinerende biografie van een inspirerende onverschrokken vrouw in een bewogen eeuw.

Best Seller: