πŸ“š Meester Bart op zijn best - Bart Ongering (16-Nov) - Boek Downloaden Gratis

Meester Bart op zijn best
Boektitel : Meester Bart op zijn best
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 160 pagina's
Jaar : 16-Nov
Categorie : Literatuur & Romans, ,
Uitgever : Pepper Books
Taal: Nederlands

Ieder kind verdient een onderwijzer/docent zoals meester Bart. Warm betrokken realistisch

Fijn dat het boek een hardcover heeft. Was een cadeau voor een vriendin en die is er ontzettend blij mee. Ik ga hem gauw lenen van haar... :)

Meester Bart op zijn best is een bundel met verhalen die je zeker niet in n keer uit moet lezen. Ik heb er zelf weken over gedaan terwijl ik normaal gesproken een boek per week lees. Maar de verhalen van meester Bart zijn zo treffend geschreven dat je ze stuk voor stuk op je in moet laten werken. Zonde om het overigens dunne boek in een sneltreinvaart uit te lezen. Mijn advies: lekker lang genieten van meester Bart.

Meester Bart is mateloos populair. Zijn columns in Trouw worden gretig gelezen door jongeren en volwassenen en zijn social media ontploft bijna na elk bericht dat hij post. Geen wonder dat Meester Bart genomineerd is voor Beste Social Award als Beste BN'er. Hij is met recht d meester van Nederland. In Meester Bart op zijn best staan niet eerder gepubliceerde stukken zijn beste columns n als kers op de taart een nieuw kort autobiografisch verhaal. Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van deze inspirerende authentieke meester!

Recomended Book: