πŸ‘ Ayrton Senna - Olav Mol (juni 2018) - Boek Downloaden op e-reader

Ayrton Senna
Boektitel : Ayrton Senna
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 288 pagina's
Jaar : juni 2018
Categorie : Sport & Outdoor, Autosport, Sportbiografien
Uitgever : Onbekend
Taal: Nederlands

Leuk geschreven boek over hoe de racecarriere van Ayrton Senna is verlopen... De weerstanden die deze tot op heden beste F1-coureur heeft overwonnen......Wat Max Verstappen meemaakt lijkt op veel punten zeer veel gelijkenis te vertonen met Ayrton Senna...de zeer talentvolle nieuwkomer die het F1 racewereldje even opschudt....en beiden zeer excellente regenrijders die ten opzichte van hun collega coureurs zich onderscheiden door totaal andere racelijnen te rijden en het vermogen hebben goed aan te kunnen geven hoe hun auto aanvoelt en welke subtiele aanpassingen gedaan moeten worden om een maximaal resultaat te behalen.

Dit boek is niet meer dan een verslag/opsomming van zowat alle F1 wedstrijden van Senna wat hij zei op de persconferenties en enkele krantenartikels. Ik miste anekdotes dialogen ... enfin wat men noemt een verhaal. Gemiste kans.

Goed boek goed verhaal en het boek zag er voor 2e hands zeer goed uit

Nog altijd wordt Ayrton Senna de Braziliaanse drievoudig wereldkampioen door vele collega's en fans gezien als de beste Formule 1-coureur aller tijden. Onlangs noemde NRC Handelsblad hem zelfs nog "de grootste sporter aller tijden'. Olav Mol en Erik Houben zijn in de indrukwekkende carrire van Senna gedoken en volgen hem vanaf het moment dat hij een kart krijgt voor zijn vierde verjaardag. Ze zien hoe hij dankzij zijn talent en volharding in 1988 eindelijk zijn lang gekoesterde droom om Formule 1-wereldkampioen te worden waar kan maken. Het is een bewogen carrire vol spannende races en rivaliteit die helaas met een fatale crash op het circuit van Imola op 1 mei 1994 veel te vroeg eindigt.

Recomended Book: