✅ Kind 39 - Ilaria Tuti (januari 2019) - ebook Downloaden

Kind 39
Boektitel : Kind 39
ISBN: Android (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader
Totaal Pagina's : 326 pagina's
Jaar : januari 2019
Categorie : Literatuur & Romans, Thrillers & Spanning, Thrillers & Spanning
Uitgever : Xander Uitgevers B.V.
Taal: Nederlands

Geschreven bij Kind 39

Geschreven bij Kind 39

Het verhaal van Kind 39 speelt zich af in een bergdorp in de Alpen. Een dorp dat met zijn inwoners erg op zichzelf is. Die geheimen bewaren ook als die al vele jaren oud zijn. Dan wordt er een lijk gevonden wat op gruwelijke wijze is vermoord. De hulp van Teresa Battaglia wordt ingeroepen. Deze vrouw is een goede profiler die wat nors overkomt last heeft van overgewicht en ook haar eigen demonen moet bestrijden. Samen met haar wat stuntelige en onzekere collega Massimo gaan ze op onderzoek uit. Ze stuiten op een politiekorps dat wat onwillig tegenover Teresa en Massimo staat ze kunnen heel best hun eigen boontjes doppen. Toch na wat aarzelingen worden er vele geheimen ontrafeld gaan de kinderen een hoofdrol spelen in dit verhaal. Alles bij elkaar wordt het een onderzoek wat veel energie en geduld vergt van Teresa en Massimo. Het is een prachtig omschreven onderzoek soms misschien wat wollig omschreven maar toch zo beeldend. Personages zijn goed uitgewerkt je voelt de onmacht als het onderzoek weer op een dood spoor zit. Wat begint als een gewoon onderzoek wordt hoe verder je komt in het verhaal steeds spannender. Het kruipt onder je huis en laat je niet meer los. Langzaam maar zeker worden de geheimen aan het licht gebracht wordt de dader gevonden. Maar is het wel de dader is hij niet het product van iets wat zich heeft afgespeeld in zijn jeugd? Vanaf zijn geboorte? Deze vragen en nog vele mee worden in een prachtige schrijfstijl tot een goed einde gebracht. Na het lezen van Kind 39 blijf je met een voldaan gevoel achter en ben je blij dat je dit onderzoek van zo dichtbij mocht meemaken. Ik vond het een geweldig goed boek en ga deze schrijfster zeker volgen.

Teresa Battaglia is een gedreven commissaris met een enorm talent voor het profileren van daders. Maar haar sterkste wapen haar brein begint haar langzaam in de steek te laten. En dat terwijl ze voor een belangrijke zaak staat. Samen met haar onervaren collega Massimo stort Teresa zich op de zaak van het lijk met de uitgestoken ogen. Ze voelt aan alles: er zullen meer doden volgen. Waarom verminkt iemand op zo'n gruwelijke wijze de lichamen van zijn slachtoffers? En welke andere geheimen verbergt het onheilspellende bergdorp in de Alpen?

Recomended Book: