👍 Dit vuur dooft nooit - Frderike Geerdink (mei 2018) - ebook Downloaden

Dit vuur dooft nooit
Boektitel : Dit vuur dooft nooit
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 304 pagina's
Jaar : mei 2018
Categorie : Mens & Maatschappij, Politiek, Terrorisme
Uitgever : Frderike Geerdink
Taal: Nederlands

Het boek dat geschreven is door de bedreven en vaardige journaliste Frderike Geerdink bestaat uit onfeilbare feiten en avonturen. Het is een boek dat als het gelezen wordt door de wereldvolkeren iedereen aan het denken zal zetten over nationalisme staat kapitalisme en het systeem op de wereld. Het is een zeker aan te raden boek vooral voor mensen die weinig kennis hebben over de Koerdische kwestie.

boek zet je aan het denken over de gevestigde wereldorde en geeft kritiek maar laat ook kritiek toe. Knap hoor. Goed dat er mensen zijn die hun nek uitsteken en ons mee laten delen in hun vaak zeer moedige ervaringen!!!

Frderike Geerdink is een professioneel kritische schrijfster. Voor iedereen die meer wil weten over o.a. de PKK de geschiedenis van de Koerden Turkije en omliggende landen enz. is dit een zeer interessant boek. Ook haar avonturen beschreven met af en toe wat humor zijn leuk en boeiend om te lezen. Ze heeft zich als expert duidelijk zeer verdiept in alle thema's die aan bod komen. Een aanrader!

"Dit vuur dooft nooit 1e druk is een boek van Frderike Geerdink uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000353552 Een jaar onder de Koerdische strijders De succesvolste strijders tegen IS zijn de Koerden. Tijdens haar werk als correspondent in Zuidoost-Turkije waar overwegend Koerden wonen leerde Frderike Geerdink de Koerden en de PKK kennen. Nadat ze in 2015 vanwege haar werk Turkije werd uitgezet trok ze naar Irak en Syri om zich onder de PKK en de daaraan gelieerde groepen te begeven. Een jaar lang bevond Geerdink zich als eerste journalist in deze unieke positie. Wat drijft deze Koerdische strijders en strijdsters? Waarom nemen zij het als geen ander op tegen IS? Wat heeft die oorlog te maken met de Koerdische strijd in Turkije? Dit boek een mix van journalistiek reisverhaal en oorlogsverslaggeving beantwoordt al deze vragen. Een bijzonder insidersverhaal over de PKK." Toon meer

Recomended Book: