👍 De zijderoutes: gellustreerde editie - Peter Frankopan (18-Sep) - Boek Downloaden op e-reader

De zijderoutes: gellustreerde editie
Boektitel : De zijderoutes: gellustreerde editie
ISBN: 9789000362530
Totaal Pagina's : 128 pagina's
Jaar : 18-Sep
Categorie : Weten & Leren, Geschiedenis, Sociale & Culturele geschiedenis
Uitgever : van Goor
Taal: Nederlands

Geen oordeel over het boek. Het ziet er prachtig uit en vast heel leuk voor kinderen. Maar let op. Ik bestelde dit boek toen ik koos voor de optie "hardcover" van "De zijderoutes" daardoor kreeg ik deze gellustreerde kindereditie. Totaal andere tekst en dus NIET een hardcover van "De zijderoutes" maar gewoon een kinderversie met illustratie. Dus bestel niet per ongeluk de verkeerde ;-)

Kocht het boek eigenlijk voor mijn nichtje maar vond het zo mooi dat ik er ook eentje voor mezelf hebt gehaald. Voor het verhaal moet je wel even gaan zitten maar is wel heel interessant en de tekeningen zijn supermooi en trippy!

Een zeer heldere en korte uitleg van het volwassen boek dat een zeer verfrissende kijk op de wereldgeschiedenis geeft.

Rijk gellustreerde editie van internationale bestseller De zijderoutes voor jong en oud Reis mee naar het Oosten in deze bijzondere nieuwe geschiedenis van de wereld. Langs de zijderoutes kom je koningen handelaren en avonturiers tegen en ontdek je koninkrijken religies wetenschap techniek en veel meer. Aan de hand van verhalen uit alle hoeken van de wereld laat bestsellerauteur Peter Frankopan zien hoe Oost en West langzaam maar zeker met elkaar verweven zijn geraakt en hoe alles verband houdt met elkaar. Perfect cadeauboek met schitterende illustraties van Neil Packer. Ruim 35.000 exemplaren verkocht van De zijderoutes in Nederland en Vlaanderen! Over De zijderoutes: 'Een sappige wereldgeschiedenis die een niet-eurocentrische kijk geeft op Oost-Westverhoudingen.' De Standaard 'Voor genteresseerden in algemene geschiedenis is dit boek zeker een aanrader door zijn aparte invalshoek.' Boekenbijlage 'Een erg stimulerend boek dat tal van nieuwe inzichten biedt en bovendien bijzonder prettig leest.' Het Historisch Nieuwsblad Toon meer

Best Book: