ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 848 pagina's
Jaar : oktober 2017
Categorie : Kookboeken, Moestuinen, Moestuinen
Uitgever : Carrera Culinair
Taal: Nederlands
Dit is een onmisbaar kookboek want man man wat een tips! En dat terwijl ik al jaren in die keuken sta te rommelen. Wat ik ook erg waardeer aan het boek naast tips en smakelijke recepten (heb de eerste drie al gemaakt) is de humor. Moet door sommige verhalen gewoon echt hardop lachen. Ook al heb je net als ik zeker 60 kookboeken in je kast dan zeg ik toch 'blind kopen'; er is niemand die de smaken van kruiden en groenten zo smakelijk weet te combineren. Inspirerend! Daarnaast is het fantastisch gellustreerd door Bruno Vergauwen; hij heeft ook het boek van Regula Ysewijn gedaan. Heel herkenbaar en mooi.
Met dit boek kunnen er gelijk een hoop andere weg uit de kast. Het is alles in een. Dat zonder vlees koken zo veelzijdig is bewijst Mari!!
Dit boek is niet slechts een kookboek maar een inspirerende levensstijl! Seizoensproducten staan centraal alle recepten zijn vegetarisch en het boek biedt recepten voor elke dag van het jaar. Het is goed geschreven vermakelijk om te lezen en maakt dat je zin hebt om de producten waarmee je werkt van de moestuin tot de eettafel te verzorgen. Bijzonder mooi boek een verrijking voor mijn boekenkast!
Alles wat we eten heeft een verhaal daarom is dit meer dan een kookboek. Het beantwoordt heus niet al uw vragen maar in elk geval wel die ene vraag die ons allemaal bezighoudt: wat eten we vandaag? Die beantwoord ik met elke dag een maaltje zoals ik dat eet. Geplukt uit de tuin die van de buren of het bos. Zo eet ik vanzelf met de seizoenen mee. Niet omdat het hip is maar omdat verse spullen zonder reisverleden simpelweg het lekkerst zijn. En als die verse spullen dan ook nog zonder al te veel gedoe tot een maaltje verwerkt kunnen worden is dat wel zo fijn. Daarom heb ik alle handigheidjes en weetjes die ik als kok door de jaren heen heb opgepikt verzameld in dit boek. Hoe je kunt ingrijpen als de mayonaise schift hoe je stug deeg soepel maakt; voor mij gedachteloze handelingen die voor beginnende koks lang niet zo vanzelfsprekend zijn. Hetzelfde deed ik met tips en trucs die ik oogstte in de tuin: wat je wanneer zaait hoe je een kiemplantje herkent bonenrekken bouwt of woelrattten uit de tuin houdt. Soms vergeet ik het haast maar behalve gekookt en getuinierd moet er natuurlijk ook ontbeten geluncht geborreld gedronken geoogst gejamd gezuurd gerookt gedroogd gepekeld gevloekt en gelachen worden. Geleefd kortom. Liefst zo smakelijk mogelijk en zonder te veel vraagtekens. Toon meer
Best Book:- 👍 Boek Downloaden Gratis Blauwe plekken - Anke de Vries 1992
- 📚 Boek Downloaden Spijt! - Carry Slee 2005
- 📚 ebook Downloaden Aristarchus of Samos, the Ancient Copernicus: A History of Greek Astronomy to Aristarchus Together with Aristarchus's Treatise on the Sizes and Distances of the Sun and the Moon - Heath, Sir Thomas 1993
- ✅ Boek Downloaden Gratis Ik zal er zijn - Holly Goldberg Sloan 2012
- 📚 Boek Downloaden op kobo De hongerspelen - Suzanne Collins 2012
- 👍 Op je lijf geschreven - Mayra Louise (mei 2019) - Boek Downloaden op kobo