✅ Cel - Charles den Tex (mei 2015) - Boek Downloaden op kobo

Cel
Boektitel : Cel
ISBN: Android (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader
Totaal Pagina's : 397 pagina's
Jaar : mei 2015
Categorie : Thrillers & Spanning, Detectives,
Uitgever : Singel Uitgeverijen
Taal: Nederlands

Lees De Macht Van Meneer Miller eerst; lees deze dan. De lezer gaat op een lange spannende bizarre reis met Michael Bellicher. Elk boek is voltooid. Elk boek heeft een mysterie. Elk boek is een hoofstuk in de opvoeding van Michael Bellicher. Plaats al Bellicher romans in een tijdcapsule Nederkand zodat in de toekomst mensen weten wat leven was now tijdens de bloei van de online realiteiten! Well I hope that made sense. It's a lovely language to read het Nederlands. A bit difficult for me to write and speak. I consider Den Tex one of your national treasures. We don't have an author like him in the USA.

Geschreven bij CEL

Geschreven bij CEL

Michael Bellicher is getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Michael weet niet waarvoor. Alles wat hij zegt lijkt zich tegen hem te keren. Op het politiebureau krijgt hij te maken met twee spijkerharde rechercheurs een bizarre aanklacht een onontkoombaar bewijs en een advocate die hem niet gelooft.

Recomended Book: