✅ Topshow - Michel van Egmond (14-Nov) - ebook Downloaden

Topshow
Boektitel : Topshow
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 351 pagina's
Jaar : 14-Nov
Categorie : Sport & Outdoor, Voetbal, Voetbal
Uitgever : Vi Boeken
Taal: Nederlands

Michel van Egmond kun je een opdracht als deze rustig toevertrouwen. Met humor zelfspot en gepaste nuchterheid legt hij de kracht en de zwakte van het progamma bloot. In n sessie het boek uitgelezen. Het boek gaat in op de lastige karakters van Wim Kieft Johan Boskamp en natuurlijk de 3 hoofdrolspelers. Ook krijg jij een heldere visie op hoe dit nou is voor de hoofdredacteur en ander personeel.

Als trouwe kijker van het programma (al sinds de spirituele voorganger 'Sport aan Tafel') hoopte ik een inkijk te krijgen achter de schermen. Het boek is echter een opsomming van de bekende zaken die ook de kijkbuis hebben gehaald en vertelt daarbij dus zelden iets nieuws. Wel een pluspunt is dat het makkelijk weg leest: ik heb van het kaft tot kaft in een ruk uitgelezen.

ik heb normaal echt een hekel aan lezen maar dit boek ga ik maar door met lezen en voor ik het weet ben ik zo een uur verder. Dit boek blijft boeiend en is zeker net zo leuk als het programma zelf.

Na zeven turbulente jaren komt er een einde aan de titel Voetbal International op televisie. In Topshow kijken bestsellerschrijver Michel van Egmond en eindredacteur Jan Hillenius terug. Topshow is een bij vlagen hilarische schets van de gang van zaken achter de schermen van Nederlands meest besproken voetbalpraatprogramma. Met hoofdrollen voor Ren van der Gijp Johan Derksen Wilfred Genee Jan Boskamp Hans Kraaij jr Wim Kieft en vele anderen. Het is een onthullende blik in de wereld van de commercile televisie en een intiem portret van de hoofdrolspelers geschreven vanuit de coulissen. Het gaat over vriendschap ruzie humor over opzwellende egos botsende karakters en de eeuwige fascinatie voor de bal. En het probeert antwoord te geven op die ene altijd weer opdoemende vraag: Is het nu allemaal echt of niet? Michel van Egmond (Voorburg 1968) is voormalig eindredacteur van Voetbal International. Hij schreef twee bestsellers Gijp (2012) en Kieft (2014) en ontving voor beide de NS Publieksprijs. Jan Hillenius (Den Haag 1972) is eindredacteur van Voetbal International. Voorheen was hij ook al betrokken bij de voorloper Sport aan Tafel. Toon meer

Best Book: